Interieuradvies Arnhem

Een lege studio van 54m² in de wijk Hoogkamp in Arnhem-Noord mocht in zijn geheel, van woonkamer-keuken tot slaapkamer worden ingericht. 
De studio had een basic witte keuken met witte tegels en een vrij donkere vloer, die beide gehandhaafd bleven. Maar ondanks dat de woning amper ramen had, was het door de vele lichtkoepels toch een fijne lichte woning.

Ondanks de hoeveelheid licht is okergeel een intense kleur en zeker als deze 'verwarmd' wordt door direct zonlicht. Daarom is ervoor gekozen niet een gehele wand in deze kleur te verven, maar slechts een lambrisering. 

Naast geel werd in het 'Interieuradvies Arnhem' ook geadviseerd de witte muren 'te breken' met kleur zoals lichtgrijs en mintgroen. Deze drie hoofkleuren zijn vervolgens herhaald in de woonaccessoires. 

In het ontwerp is de zogenoemde bakkerskar het verlengde van de keuken geworden, hierbij zijn functionaliteit en het etaleren samen zijn gegaan. Daarnaast heeft de opstelling van de bank een tweedeling gemaakt tussen woonkamer en keuken.

Interieuradvies Arnhem
Interieuradvies Gelderland